07-03-12

Mijn foto's op de expositie....

Afgelopen weekend heeft fotoclub Nuland voor de tweede keer een expositie gehouden. Ik ben initiatiefnemer geweest om deze fotoclub op te richten. In oktober 2008 is de vereniging opgericht. De fotoclub telt 25 actieve leden. Dit is ook het maximum. Een groter aantal leden zou een van de kernactiviteiten, het bespreken van foto's, erg bemoeilijken, omdat de groep dan te groot wordt. Dit heeft er toe geleid dat er sinds een paar maanden na de oprichting er sprake is van een wachtlijst. Ondanks een aantal mutaties in het ledenbestand, is er op dit moment nog een wachtlijst van 4 personen. Om een indruk te krijgen van onze actieve vereniging verwijs ik naar de website van de fotoclub. Onderstaand mijn foto's die op de tentoonstelling te zien waren.

Belgische trekpaarden

belgische trekpaarden

belgische trekpaarden

natuur- en landschappen

bomenpark

de maashorst

Rode Draad, religie

Deze laatste foto is gemaakt in het kader van de zogenaamde 'Rode Draad' opdracht. Dit is een opdracht voor alle leden van de fotoclub. De foto's van de Rode Draad worden beoordeeld door een externe vakjury. De leden van de fotoclub zien deze foto's voor het eerst van elkaar tijdens de expositie. De foto's worden anoniem voorgelegd aan de vakjury. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt naast eeuwige roem de wisseltrofee 'de zilveren camera'. Zie hiervoor ook de website van de fotoclub.

Zie voor een impressie van de expositie bijgaande link van 'thuisinhetnieuws'

 

00:05 Gepost door Ton Vrijsen in Diversen, Natuur- en landschappen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: rode draad, religie |  Facebook |

Commentaren

Kwaliteit, Ton ! Eén iemand meer uit de club kennen we ook... Wim !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 07-03-12

Reageren op dit commentaar

prachtige foto's Ton...

.een tentoonstelling waardig....

groeten

Gepost door: willy | 07-03-12

Reageren op dit commentaar

Ton jij had ook een prachtige serie tentoon gesteld daar mag je ook trots op zijn .groetjes Wim

Gepost door: wim | 09-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.